El Hyundai i20 Sport només estarà disponible a Alemanya

Sabem que Hyundai és la gran alternativa a Volkswagen en el Campionat del Món de Ral·lis (WRC) però, fins ara, no disposava de versions purament esportives dins de la seva gamma de models. Sí que és cert que hi ha el Volester que és qui dóna aquest lleuger toc esportiu a la marca, però encara falta feina per fer. En aquest sentit, la marca coreana es va plantejar crear una divisió esportiva anomenada Hyundai N però que encara no tenim cap referència de cap model. Mentrestant, per mantenir l’espera, Hyundai ens presenta una versió més picant (almenys estèticament) del seu utilitari; aquí teniu el Hyundai i20 Sport.

Tot i la seva aparença, mecànicament no és cap meravella; equipa un motor de tres cilindres turbo i un litre de cubicatge amb el qual s’aconsegueix arribar fins els 120 CV de potència. Si pretén ser un GTI creiem que difícilment ho aconseguirà ja que per ser-ho hauria de rondar els 200 CV.

Sens dubte el més important d’aquest Hyundai i20 Sport és la seva estètica, la qual rep interessants canvis que, repetim, no s’ajunten amb la mecànica. Així doncs, munta llandes multiradi de 20 polzades (una mica exagerat de mesura per un cotxe d’aquestes cotes) al més pur estil WRC i una suspensió rebaixada 20 mil·límetres. A més a més, també equipa un kit aerodinàmic compost per unes noves taloneres i un aleró i difusor posterior. Aquest últim deixa entreveure una sortida d’escapament cromada més esportiva. Un altre punt interessant del seu nou vestit són els detalls en blau que hi ha per tota la carrosseria, una combinació que li queda d’allò més bé.

Tot i així, el Hyundai i20 Sport no arribarà al mercat espanyol ja que segons sembla serà només per Alemanya. No obstant, el seu preu de sortida en aquell mercat serà de 19.990 euros.