Hyundai presenta el nou i20 WRC – 2016

0
Hyunday i20 WRC
Hyunday Europe

Hyunday i20-WRC-previewDebutarà al gener de 2016 en el Ral.li Monte-Carlo

La marca coreana ha donat a conèixer la imatge definitiva del model amb el qual abordaran el Mundial de Ral·li la pròxima temporada.

Dani Sordo és un dels pilots potencials que es pujaran en ell.

A Frankfurt, a ple cor d’Alemanya, davant el món de l’automobilisme mundial, sota els focus d’un dels salons més rellevants del sector, molt a prop, casualment, de la seu d’Hyundai Europa, a escassos quilòmetres també del despatx on es va crear en un foli per primera vegada…

Hyunday i20 WRC preview (2)

Aquest ha estat l’escenari escollit per Hyundai per a presentar en societat la segona generació del i20 WRC. Un vehicle més evolucionat que l’actual a tots els nivells, amb el que el fabricant corea pretén enrolar-se assíduament en la pugna per les victòries del Mundial de Ral·lis.

Hyundai afrontarà amb aquest nou model (basat en l’última versió cinc portes del cotxe de sèrie). L’estrena del vehicle tindrà lloc el pròxim mes de gener, en la primera cita de la temporada: el Monte-Carlo. A partir de llavors, l’equip abordarà amb ell la totalitat del campionat. Però sols durant un any…

Per al 2017, amb el canvi de reglamentació, Hyundai haurà de posar en pista sobre els trams un prototip més evolucionat, basat en els nous estàndards que dicti la FIA de cara als pròxims anys.

Marge de millora:

Hyunday i20 WRC
Hyunday Europe

L’estètica del i20 WRC que s’ha presentat en el saló de Frankfurt serà la mateixa que lluirà dins de quatre mesos, a les portes del Casino de Mònaco, en la foto de família del Mundial. Realment, a nivell de musculatura, el cotxe poc més podrà desenvolupar.

Si més no, l’equip té temps encara per a seguir provant i perfeccionant el seu pròxim World Rally Car.

El responsable de l’estructura, Michel Nandan, va desvetlla fa uns tres mesos, duran els tests que van realitzar en Finlàndia amb el nou i20, que no iniciaran la seva homologació fins novembre. Per tant, els enginyers conten encara amb cert marge per a seguir perfila’n la seva nova arma, en la que Hyundai té dipositades moltes esperances.

Encara que la marca no ha comunicat els noms de pilots que concorreran al pròxim Mundial, Dani Sordo (involucrat des de juny en el programa de desenvolupament) és un dels principals candidats a pujar-se el pròxim any en el nou model de la marca asiàtica 

Font: Hyunday Europe