El Hyundai Tucson confirma l’hegemonia SUV

El Hyundai Tucson ha guanyat el Premi de “Millor Cotxe de l’Any 2016” a Espanya. Aquest premi, que concedeix el diari ‘ABC’, és atorgat per un jurat compost per 37 periodistes de diferents mitjans de comunicació, diaris, revistes, televisió, ràdio o agències.

El Hyundai Tucson ha guanyat clarament el premi amb 138 punts, mentre que el segon classificat, el també SUV Renault Kadjar, firma 89 punts. El nou Opel Astra tanca el podi amb 22 punts. Sens dubte queda demostrat que, igual que en el “Millor Cotxe de Catalunya 2016”, l’hegemonia del segment SUV és cada cop més imparable.

El premi té en compte el disseny tant exterior com a interior, fiabilitat, rendiment, seguretat, així com la ubicació en un segment del mercat de volum, condicions que el Tucson compleix a la perfecció. També destaca la qualitat global del vehicle així com els seus cinc anys de garantia sense límit de quilòmetres i cinc anys d’assistència en carretera. Tots els vehicles guardonats fins avui amb aquest premi s’han convertit en grans èxits per a les marques que representaven, per la qual cosa el Hyundai Tucson pot esdevenir un gran èxit immediat.

“Per Hyundai, aconseguir aquest guardó és una grandíssima satisfacció, a més d’un reconeixement al desenvolupament de la marca respecte a la tecnologia, disseny i qualitat. I que un SUV com el Tucson aconsegueixi el premi, a més de motiu d’orgull per a tots, suposa confirmar la tendència del mercat cap a vehicles d’oci, però que compleixen amb els compromisos en matèria de medi ambient, consums, etc.”, deia Leopoldo Satrústegui, Director General de Hyundai Motor España.

El Hyundai Tucson és un model dissenyat i desenvolupat a Europa al centre de Disseny de Russelsheim, a Alemanya, i es fabrica a la planta que Hyundai té a Nosovice, República Txeca.

Els resultat final ha estat aquest:

  • Hyundai Tucson: 138 punts.
  • Renault Kadjar: 89 punts.
  • Opel Astra: 22 punts.