I Cicle de Música Catalana al Palau Güell

0
PALAU GÜELL | Diari Català
Foto: DIBA.CAT - PALAU GÜELL

La Diputació de Barcelona organitza el I Cicle de Música Catalana al Palau Güell, un cicle de quatre concerts que és faran els dijous de febrer

Durant el mes de febrer, la Diputació de Barcelona ha organitzat un cicle de quatre concerts coordinats per l’Associació Joan Manén. Els concerts és faran a les 19 h de la tarda al Palau Güell. L’objectiu del cicle és reviure l’esperit de l’edifici de quan hi vivia la família Güell.

Un concert de música clàssica a l’edifici que va dissenyar l’artista Antoni Caudí, a una sala d’acústica perfecta, ja que va ser concebuda amb aquesta finalitat.

Les entrades tenen un preu de 20 €, es poden adquirir al web del Palau.

Agenda de concerts

  • Dijous 4 de febrer – Cançó catalana: d’Isabel Güell a Eduard Toldrà (recital de veu i piano): Júlia Farrés-Llongueras, soprano; Daniel Blanch, piano; Xavier Chavarria, presentador.
  • Dijous 11 de febrer – Ferran Sor i Francesc Tàrrega: el París conegut i l’Orient somniat (recital de guitarra): Àlex Garrobé, guitarra; Jordi Rifé, presentador. ​​
  • Dijous, 18 de febrer – Diàlegs (recital de flauta, arpa i trio de corda): Elisabet Franch, flauta;  Jose Antonio Domené, arpa; Helena Satué, violí; Aida-Carmen Soanea, viola; Romain Garioud, violoncel; Pere-Andreu Jariod, presentador.
  • Dijous, 25 de febrer – Enric Granados en el centenari de la seva mort (recital de piano): José Menor, piano; Francesc Cortés, presentador.