I per què no?

0
El FIATC Joventut vol sorprendre al Madrid
Albert Ventura defensa a Llul la temporada passada @rtve.es

El FIATC Joventut rep al Madrid amb la moral pels núvols i veient-se capacitat per superar al conjunt blanc

El FIATC Joventut a donar la sorpresa. I per què no es deuen preguntar els jugadors del vestidor badaloní veient com arriben al partit contra el Madrid. Els de Salva Maldonado encadenen cinc victòries seguides i es troben amb el mateix balanç que els de Pablo Laso. Els madridistes estan sent molt irregulars i tot i que a l’ACB han pogut tirar endavant la majoria dels partits a l’Eurolliga no estan aconseguint els resultats esperats.

En els últims vuit duels entre aquests dos equips, la victòria ha estat del Madrid que té a tota la plantilla disponible. Un cop més, aquest compromís servirà per veure com rep el Palau Olímpic de Badalona a Rudy Fernández. El de Palma acostumat als xiulets davant la seva anterior afició, ha fet bons partits en els últims partits jugats a la pista verd i negre. El Madrid intentarà controlar el rebot a les dues cistelles i que el FIATC Joventut no pugui imposar el ritme alegre que tant li agrada.

A les files de la Penya, Demond Mallet és baixa segura. Això donarà la responsabilitat a Albert Sàbat que de moment ha rendit a un gran nivell tot i que s’haurà de veure com afronta aquest duel davant el físic de Llull i la qualitat de ‘Chacho’ Rodríguez. En canvi, Alberto Abalde que havia estat de baixa en les últimes jornades tornarà a estar a disposició de Salva Maldonado, si el tècnic verd i negre ho creu oportú. El que és evident és que aquest compromís entre el FIATC Joventut i el Madrid ha recuperat en els últims anys, la màgia i aquella essència de temps anteriors i és un dels millors partits que es pot veure ara mateix a l’ACB.