La companyia mostrarà a el CES el seu nou i agressiu iBuypower Revolt 2, un nou ordinador gaming d’alt rendiment en format compacte

iBuypower Revolt 2 el nou ordinador compacte | Diari CatalàEl iBuyPower Revolt 2 es el nou ordinador compacte gaming que a deixat veurà la companyia i que presentara en la propera CES de les Vegas. Es tracta de la segona generació d’ordinadors compactes i potents de la companyia, ara redissenyat per oferir més potència i prestacions sense renunciar a la seva petita grandària.

Sens dubte el que més ens crida l’atenció del iBuyPower Revolt 2 és la seva forma, amb una carcassa amb angles molt marcats que fan que la placa base es trobi inclinada respecte de la posició normal a la qual estem acostumats. Naturalment, el nou iBuyPower Revolt 2 incorpora una placa base en format Mini-ITX.

iBuypower Revolt 2 el nou ordinador compacte | Diari CatalàAquesta disposició i la caixa, ens permet la col·locació de targetes gràfiques de gamma alta sense restriccions de mides, des d’una GTX 980 TI fins a una Fury X per exemple. Suporta sistemes de refrigeració líquida, personalitzat o prefabricats, amb un radiador doble que se situa a la part inferior i que ens serveix també com ventiladors per a la caixa.

La companyia presentara el iBuyPower Revolt 2 amb diferent opcions de configuracions, acompanyat de diferents plaques base, fins a 32 GB de memòria DDR4 i varies opcions per a discos durs SATA i SSD NVMe, deixant encara lloc a la caixa per a les fonts de alimentació en format ATX.

iBuypower Revolt 2 el nou ordinador compacte | Diari CatalàPodeu tenir mes informació sobre iBuyPower a la seva web i podrem veure la Revolt 2 al CES de les Vegas de la setmana vinent.