Iceta diu que Aznar “es va quedar a les Açores i allà segueix”

0
Miquel Iceta
EP: Miquel Iceta
Miquel Iceta
EP: Miquel Iceta

Iceta ironitza sobre les declaracions d’Aznar

El líder del PSC, Miquel Iceta, ha ironitzat aquest dimarts sobre l’advertència de l’exlíder del PP José María Aznar al seu propi partit sobre el perill que C’s ocupi el seu espai polític: “Es va quedar a les Açores i allà segueix”.

Així ha respost en declaracions als periodistes en acabar la primera reunió del grup parlamentari del PSC i després de ser preguntat per si de cas creu que les declaracions d’Aznar sobre que C’s fa ombra al PP evidencien una crisi interna entre els populars.

També a preguntes dels periodistes ha defensat que la líder de C’s a Catalunya, Inés Arrimadas, hagi acceptat la consideració de líder de l’oposició: “És un càrrec que va crear el PSC, així que em sembla molt bé que el desenvolupi”.

[quote]”Es va quedar a les Açores i allà segueix”.[/quote]

“Ho decidirà el Consell Nacional del PSC”

S’ha remès al Consell del dissabte 24 d’octubre, en declaracions als periodistes, després de preguntar-li si l’exportaveu al Parlament Maurici Lucena i l’exlíder del PSC Pere Navarro haurien de formar part dels elegits.

El PSC va prescindir de Lucena i Navarro amb vista a les llistes del Parlament amb la idea que fossin el Congrés, però això pot xocar amb les intencions de Chacón, que pot preferir altres perfils.

Lucena és una persona molt pròxima a Pedro Sánchez, que l’ha situat com a membre del seu equip d’experts, i Navarro va ser un dels impulsors de la idea de reformar la Constitució; per això la intenció de la direcció del PSC és que estiguessin al Congrés en la pròxima legislatura.

Ara com ara l’únic tancat és que el cap de campanya de Chacón serà Germán Rodríguez, persona de la seva màxima confiança –va ser cap de gabinet i de comunicació quan era ministra–, i el seu nomenament ha tingut l’aval de la direcció del PSC.