Identificades les 13 víctimes mortals de l’accident d’autocar de Freginals

0
víctimes
Foto: Tanatori de Tortosa. Europa Press

Les tres últimes víctimes de nacionalitat italiana que faltaven s’han identificat aquest dimecres gràcies a l’ADN

Els forenses de la Conselleria de Justícia ja han identificat les 13 estudiants que van morir en l’accident de trànsit d’aquest diumenge a Freginals (Montsià), ha informat la Generalitat aquest dimecres en un comunicat.

Les tres últimes víctimes de nacionalitat italiana que faltaven s’han identificat aquest dimecres gràcies a l’ADN, per la qual cosa al tanatori de Tortosa (Baix Ebre) ja no queda cap víctima mortal. Respecte als ferits, la Conselleria de Salut ha informat que hi ha 19 persones ingressades: el conductor de l’autocar, en estat crític; quatre en estat greu i 14 en estat menys greu.

Els ferits estan ingressats en diversos hospitals: l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (3); el Comarcal d’Amposta (2); el Comarcal de Vinaròs, a València (3); el de Bellvitge (2); l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (1); el Clínic (3); Vall d’Hebron (1); l’Hospital Moisès Broggi (1); el Germans Trias i Pujol (1) i l’Hospital del Mar (2), a Barcelona.

Des de l’última actualització, s’ha donat d’alta un pacient de l’Hospital Sant Joan de Reus (Tarragona) i es preveu que aquest dimecres es donin algunes altes més.