Han identificat el tercer terrorista com Foued Mohammad-Aggad

Les autoritats franceses han aconseguit identificar tots els terroristes que van irrompre el 13 de novembre a la sala Bataclan de París, després de posar nom i cognoms al tercer home que encara era una incògnita.

El primer ministre francès, Manuel Valls, ha confirmat a BFMTV la identificació de l’últim kamikaze. “El fet important és que la investigació avança, que coneguem els còmplices”, ha destacat, en el marc d’una entrevista en la qual ha recordat que França està “en guerra”.

Fonts policials han identificat el tercer terrorista com Foued Mohammad-Aggad, de 23 anys i nascut a Estrasburg, segons informa ‘Le Parisien‘. Les investigacions de la Policia i els testimonis recollits situen aquest home en un grup de joves que va viatjar a Síria a final del 2013.

Dos germans van morir a Síria i set joves van tornar la primavera del 2014 a França, on van ser detinguts al maig . “L’últim va morir a Bataclan“, ha explicat una font de les investigacions al diari.

A més de Foued Mohammad-Aggad, completen el trio terrorista de Bataclan Ismaël Omar Mostefaï i Samy Amimour, també de nacionalitat francesa. Aquest últim hauria viatjat a Síria a final del 2013, després d’un breu període de detenció un any abans.