Identifiquen l’autor d’un abocament d’oli i pneumàtics en diversos carrers de Barcelona

0

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha identificat l’autor d’abocar 311 pneumàtics i tres bidons d’aproximadament 600 litres d’oli usa

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha identificat l’autor d’abocar 311 pneumàtics i tres bidons d’aproximadament 600 litres d’oli usat en diferents carrers del districte de Sants-Montjuïc, ha informat en un comunicat aquest dimecres la policia.

Amb el dispositiu de vigilància que es va organitzar als carrers Foc, Metal·lúrgia, Motors i el passeig de la Zona Franca, es va poder identificar un home de 45 anys que conduïa una furgoneta pel carrer Botànica i que coincidia amb la descripció que havien donat diversos testimonis.

En el moment que la patrulla va provar de parar el vehicle per identificar-lo, aquest va començar una fugida a gran velocitat fins a la Ronda Litoral en direcció Besòs, en què va ser interceptat per agents i van procedir a identificar-lo.

En l’escorcoll del vehicle la Guàrdia Urbana va trobar més de 15 targetes de visita de tallers de la província de Barcelona que presumptament són els que podrien haver donat el material incomplint la normativa municipal de medi ambient.

A més, en la inspecció també es va trobar un llibre amb els registres de totes les recollides i els imports cobrats per desfer-se dels materials des del 2010.

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana, inspeccionarà els tallers implicats per descobrir l’abast de les possibles infraccions en el tractament de residus.