Identifiquen tres menors per la crema de contenidors a Terrassa

0
Foto: Europa Press

La policia local els va enxampar mentre intentaven encendre contenidors, per segona vegada, al barri d’Ègara

La matinada de dilluns, agents de la policia local de Terrassa van identificar els tres sospitosos per la crema de dos contenidors al barri d’Ègara. Tal i com informa el Diari de Terrassa, tots són menors d’edat, dos d’ells de 14 anys i un de 17. Un testimoni veí va alertar la policia del primer incendi, al carrer d’Almeria.

Una dotació dels Bombers es va desplaçar cap a la una de la matinada al barri d’Ègara i va extingir l’incendi, mentre que la policia local va identificar els tres joves. El testimoni, però, no els va poder reconèixer com a presumptes autors de la crema.

No va ser fins a les tres de la matinada que els policies van topar amb els sospitosos. Els tres nois havien tornat al barri d’Ègara per tornar a prendre foc a un contenidor, suposadament manipulant un líquid, i el testimoni va emetre avís al cos municipal perquè acudissin al lloc dels fets. Els joves van ser traslladats a la comissaria per un presumpte delicte de danys i, després, van ser tornats a casa; el seu cas s’ha portat a la Fiscalia de Menors.