Iglesias assegura que Podemos tornarà a “estendre la mà” al PSOE

0
Pablo Iglesias Podemos
Pablo Iglesias, atenent a mitjans | Foto: Europa Press

El líder de Podemos considera que “per fer un govern progressista no pot sobrar ningú”

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha assegurat que si finalment hi ha noves eleccions la formació morada tornarà a “estendre la mà” al PSOE “estiguem en la posició d’assumir la Presidència del Govern espanyol o no estiguem en aquesta posició”, ja que, segons ha dit, “per fer un Govern progressista no pot sobrar ningú”.

“Podrem cometre errors a vegades i podrem fer les coses algunes vegades malament, però intentarem ser sempre coherents. Els ciutadans es mereixen que els seus representants polítics els diguin sempre la veritat, siguin coherents, i la nostra oferta serà la mateixa“, ha assenyalat Iglesias, a preguntes dels periodistes a Pamplona, on s’ha reunit amb la presidenta de Navarra, Uxue Barkos.

Respecte a la possibilitat que si finalment hi ha eleccions la representació al Congrés sigui semblant a l’actual, Iglesias ha indicat que “sempre hi ha hipòtesis”, però ha afegit que creu que “el que no ens podem permetre en democràcia és tenir por que la gent voti”.

“Que la gent voti és una cosa que sempre és positiva”, ha destacat el líder de Podem, per recordar que “hi ha algunes enquestes que diuen que la formació que podria encapçalar un Govern de progrés seria Podem i altres formacions polítiques que poguessin confluir amb Podem”. “Seguiríem mantenint la mateixa oferta, ho asseguro”, ha declarat.

 

Compartir
Article anteriorEl BCE manté la seva política monetària
Article següentFirmes d’autor al ‘Sant Jordi 2016’
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]