Pablo Iglesias Rajoy censura
Pablo Iglesias en una imatge d'arxiu | Diari Català (Foto: Europa Press)

El secretari general de Podem creu que hi ha possibilitat d'”un Govern alternatiu” al del PP i ha plantejat un acord entre PSOE i Podem per, “després”, buscar un pacte d’investidura amb altres partits.

A més, espera que el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, el truqui aviat perquè “no es poden fer apel·lacions davant dels micròfons” per conformar un altre Executiu i “no buscar la negociació”.

Abans d’assistir a la presentació del documental de Fernando León de Aranoa ‘Política, manual d’instrucciones’ en la secció ‘Made in Spain’ de la 64a edició del Festival de Sant Sebastià, Iglesias ha manifestat que, “per descomptat”, espera que Sánchez el truqui aviat.

Després d’assenyalar que havien d’haver parlat “molt abans”, ha apuntat que estan disposats a acudir si els crida per mantenir una trobada. A més, considera que aquesta és “l’obligació” del líder del PSOE perquè no es poden fer “apel·lacions davant dels micròfons i, després, no buscar aquesta negociació”.

A més, s’ha mostrat convençut que “hi ha un possibilitat de Govern alternatiu”, que consisteix que s’arribi a un acord entre Podem i els socialistes, “i buscar, després, un pacte d’investidura amb altres forces polítiques”. “Tant de bo Pedro Sánchez ho intenti”, ha apuntat.