Iglesias prepara un gran míting a Barcelona per l’11 de juny

0
Pablo Iglesias Xavier Domenech Ada Colau
Pablo Iglesias, Xavier Domenech i Ada Colau fent-se un selfie durant un acte | Foto: Twitter

Unidos Podemos obre campanya electoral a Barcelona amb Iglesias, Garzón, Colau, Domènech i Errejón

Els líders de Podemos i Izquierda Unida, en coalició per a les eleccions del 26 de juny, Pablo Iglesias i Alberto Garzón, seran a Barcelona el proper dissabte 11 de juny per protagonitzar un dels grans mítings que Unidos Podemos farà durant aquesta campanya. A Iglesias i Garzón els acompanyarà el candidat d’EnComúPodem, Xavier Domènech, i l’alcaldessa de Barcelona -que tanca la llista d’EnComú-, Ada Colau. Detalla Europa Press que també serà a Barcelona el secretari polític de Podemos, Íñigo Errejón.

Aquest acte és un dels pocs que Iglesias i Garzón compartiran. Malgrat anar en coalició, Podemos i IU van decidir fer campanya per separat, tot i que ambdós líders intentaran que se’ls vegi junts, especialment als actes més importants, a Madrid, Catalunya, Andalusia i la Comunitat Valenciana. També a Europa Press fonts d’EnComú no han descartat que Iglesias i Garzón tornin a Catalunya durant la campanya malgrat “no està tancat el calendari perquè cal quadrar moltes agendes”.

El que sembla decidit és que Ada Colau serà a Madrid per participar en un acte, com ja va fer durant la campanya de les passades eleccions generals del 20D. Per la seva banda, Xavier Domènech visitarà les Illes Balears per donar suport a Més-Podem en un acte. Aquesta coalició a les illes s’estrena en aquests comicis del 26J.