II Campus de Motocròs i Enduro a Motorland

0
Campus Motorland MX-Enduro 2015_3_Foto Femengine
Campus Motorland MX-Enduro 2015_3_Foto Femengine

El passat cap de setmana es va celebrar a Aragó el segon Campus organitzat per la Comissió Femenina de Motociclisme (CFM) de la Real Federación Española de Motociclismo (RFME) que va aconseguir reunir a pilots fèmines de tots els nivells i edats.

Campus Motorland MX-Enduro 2015_1_Foto Femengine
Campus Motorland MX-Enduro 2015 Foto Femengine

Un any més el Campus de Motocròs i Enduro s’ha desenvolupat superant les expectatives. Les instal·lacions del circuit de Motorland van ser testimonis de tres dies en els quals les inscrites van aprendre, gaudir i van absorbir tot el que els monitors els explicaven.

En relació al Motocròs les participants van comptar amb l’experiència d’Álvaro Lozano i la joventut de Jorge Zaragoza, i per Enduro amb la tècnica de Sandra Gómez i el mundialista Víctor Guerrero. A més a més, van tenir un preparador físic de la ma de Luis Miguel Jiménez, José Viedma va ser el mecànic i en aquesta segona edició es va unir la psicòloga esportiva Meritxell Bellatriu, que treballa amb pilots tant importants com el dakarià Gerard Farrés entre altres. Les integrants de Femengine van ser les encarregades de la imatge i el vídeo. Tots es van implicar 100% durant les tres jornades. També destacar l’ajuda i el compromís del personal de Motorland, que de nou ho van donar tot perquè sortís tot perfecte.

Campus Motorland MX-Enduro 2015_2_Foto Femengine
Campus Motorland MX-Enduro 2015 Foto Femengine

Finalment van ser 35 les fèmines que no es van voler perdre l’oportunitat d’estar a Alcanyís  per acabar l’any amb el millor ensenyament. En Motocròs van venir Iohane Albizuri, Alba Bernadaus, Marina Clavaguera, Aida Castro, Sara Coloret, Sara Cortés, Miriam Cristóbal, Elisa de Pedraza, Claudia Lorenzo, Susana Marí, Judit Martín, Laura Martínez, Pepi Nicolás, Yasmina Oliva, Aitana Peña, Adelina Ramírez, Noelia Villena, Mayte Nieto, Bianka Pinar i Ainhoa Urgel.

I en Enduro van estar Aitanna Arrechea, Carolina Benito, Miriam Duro, Claudia Ferrer, Silvia Izquierdo, Andrea Pariente, Laura Regueiro, María Belén Sánchez, Carla Masip, Alba Vilaplana, Elena Arcas, Sara García i Naroa Ruiz.

Hi va haver noies amb més experiència i amb menys demostrant la possibilitat del Camus de que es pot participar amb qualsevol nivell. En aquesta ocasió, van assistir quatre de més petites, entre 8 i 9 anys les quals asseguren un futur molt prometedor.

Campus Motorland MX-Enduro 2015_1_Foto Femengine
Campus Motorland MX-Enduro 2015 Foto Femengine

Inés Fonseca, directora de la Comissió, va estar al Campus i va valorar molt positivament els dies d’ensenyament “a part d’haver arribat al nombre màxim d’inscrites, he de destacar la incorporació d’algunes pilots més petites amb l’objectiu de fer cantera i per tant, crec que és molt important començar la formació en edats d’iniciació. Han sigut unes dies de molta feina i he d’agrair a tots els que ho han fet possible, i han treballat amb il·lusió per la Comissió Femenina de Motociclisme. Gràcies”