Gran participació al MX de nens
Gran participació al MX de nens | Foto: Àngel Úcar

El passat diumenge es va celebrar la segona prova de la Lliga Catalana Interprovincial de Nens a l’Oriola Parc d’Amposta

En el marc d’un dia esplèndid, on el vent va voler tenir la seva quota de protagonisme, més de 60 pilots es van desplaçar fins a Terres de l’Ebre per gaudir d’una jornada magnífica de motocròs organitzada pel Moto Club Amposta.

Pel que fa als resultats del dia, en la categoria dels més petits, MX50, i on es va viure una farcida graella de sortida amb 21 pilots, Iker Díez es va fer amb la victòria, després d’imposar-se en la segona màniga del dia, i completar la segona posició en la primera cursa. Pau Alsina, segon en la jornada de diumenge, va calcar els resultats de Gorka, però en ordre invers, un fet que el va condemnar al segon esglaó del podi. Edgar Gil va completar el triplet guanyador d’aquesta categoria.

A MX65, la pilot Daniela Guillen va brodar en una magnífica cursa on va creuar la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànigues. La pilot es va fer forta per imposar-se a un lluitador Tyler Samuel, qui va completar el segon esglaó del podi. Ferran Ferré es va fer amb una renyida tercera posició.

Edgar Quirante MX85 Cadet, va aconseguir la victòria després de fer primer en totes dues mànigues i deixar sense opcions a cap dels seus rivals. Gerard Comellas va completar el segon esglaó del podi, mentre que Oliver Copperwheat va finalitzar en tercera posició.

Pel que fa a la categoria MX85 Juvenil, el pilot més destacat en la jornada a l’Oriola Parc va ser Marc Pamias. El pilot tarragoní no en va tenir prou en guanyar la primera màniga, que també ho va fer amb la segona. Darrere seu, Albert Fontova i Edgar Canet van completar el podi.

Lliga Catalana de Motocròs de Nens Amposta
Lliga Catalana de Motocròs de Nens a Amposta | Foto: Àngel Úcar

Marc Fontanals va ser el més ràpid a MX125 2T, seguit d’Aitor Ferrandis i Marc Paz. Finalment, la categoria Sots18, la qual va compartir graella amb MX125, la victòria va ser per Aleix Canals. Nil Almirón va ser segon, i Marc Oliveras va pujar al tercer graó del podi.

La propera cursa de la Lliga Catalana de Motocròs se celebrarà el proper 26 de juny al circuit dels Reguers.

Podeu consultar les classificacions aquí