El quartet vocal masculí va interpretar grans èxits com ‘Hallellujah’, o ‘Regresa a mi’

Després del gran acolliment que van tenir a Alemanya, l’11 de novembre de 2014 on finalitzaven el seu ùltim Tour “A Musical Affair World“, el grup musical Il Divo va decidir embarcar-se en el seu nou projecte, anomenat “Amor&Pasion“, que el van decidir presentar ahir, a Barcelona, a l’Auditori del Fòrum.

És innegable el gran èxit que ha aconseguit aquest cuartet vocal de cantans masculins i això es respirava en l’ambient del preciós edifici on ja han actuat artistes de l’alçada com Diana Krall, o Tom Waits. Tot ple de dalt a baix de la platea i on no cabia ni una agulla, el grup va presentar els temes del seu últim disc, recopilatori de les millors cançons d’amor en castellà i d’estil llatinoamericà.

Brian Burke; Carlos, David, Urs i Sébastien arribaven a la capital disposats a oferir una nit irrepetible i especial a tots els que, amb ganes, els havien estat esperant durant mesos. El concert va iniciar poc després de les 22.00 hores amb el tema Bésame mucho“, original de la compositora Consuelo Velázquez, la qual cosa va provocar entusiasme entre els assistents.

Amb temes sensuals i uns altres per ballar, el romanticisme va continuar amb les cançons Contigo en la distancia”, original de César Portillo,Abrázame“, o “Historia de un amor”, que formen part del seu àlbum més recent.

Els cantants clàssics, però molt divertits fent bromes amb el públic, van estar acompanyats en tot moment per una petita orquestra i ballarins en diferents cançons i també, com a recursos escènics, van utilitzar una gran pantalla en la qual es projectaven capvespres, o imatges al·lusives als temes que van interpretar. En molts moments, els membres de Il Divo van reiterar la seva felicitat per estar a la ciutat de Barcelona.

Concert d'Il Divo, a Barcelona, del seu Tour 'Amor & Pasion 2016 | DIARI CATALÀ
Concert d’Il Divo, a Barcelona, del seu Tour ‘Amor & Pasion 2016 | DIARI CATALÀ

Sens dubte, una nit per recordar i emocionar-se al ritme de grans clàssics cubans i alguns dels seus èxits com Hallellujah‘, o, ‘Regresa a mi’, adaptats a l’estil dels boleros. I és que, un grup consolidat com ells, no podien fallar. Porten a les seves espatlles, 30 milions de còpies venudes, 50 números 1 a les principals llistes musicals mundials i, per descomptat,  multitud de premis com els 160 discos d’or i platí al llarg de tots aquests anys musicals.

Sens dubte, la nova gira de Il Divo s’ha convertit en un dels espectacles de l’any i no només pel mestratge amb la qual interpreten cadascun dels temes, sinó per l’elegància de cadascun dels petits detalls del concert, durant el qual, van aconseguir traslladar als assistents, fins a la gran música llatina.