El Lumia 650 es deixa veure en una nova imatge filtrada

Fa un parell de setmanes vam parlar sobre el Lumia 650, un terminal que vindria a col·locar-se en la gamma baixa actual i que segons els rumors, seria l’únic terminal Lumia llançat per Microsoft aquest any.

Ara, Evan Blass, àlies @evleaks, el rei de les filtracions en el món de la telefonia mòbil, ha tornat a la càrrega amb una nova filtració, en aquesta ocasió, ens proporciona una imatge de premsa del proper Lumia 650.

Bé és cert que no és la primera vegada que escoltem rumors sobre aquest terminal, però fins al dia d’avui no havíem vist una imatge real del mateix.

Lumia 650

Com ja vam comentar en el seu dia, el Lumia 650 comptaria amb una pantalla de 5 polzades LCD amb resolució 720p 1280×720 píxels, el SoC probablement sigui el Snapdragon 212 (encara que també es rumoreja amb la possibilitat d’integrar el Snapdragon 210), 1GB de RAM, càmera posterior de 8 megapíxels i càmera frontal de 5 megapíxels.

Com no pot ser d’altra manera, vindria amb Windows 10 com a sistema operatiu de fàbrica i comptaríem amb 2000mAh de bateria.

En l’àmbit de disseny, recordem que el Lumia 650 estarà format per una part metàl·lica en les seves vores, mentre que la part frontal i posterior estarà fabricada per un material plàstic, un material habitual en els terminals de gamma d’entrada.

Recordem també que en el seu dia es rumorejava què seria presentat al febrer, així que les possibilitats de ser presentat al MWC creixen a mesura que passen els dies.

Especificacions tècniques:

  • – CPU: Qualcomm Snapdragon 210 o 212
  • – Sistema operatiu: Windows 10 Mobile
  • – Pantalla: 5 polzades 1.280 x 720 píxels
  • – Memòria: 1 GB de RAM; Memòria flash de 8 GB ampliable amb targeta microSD™
  • – Càmera: Posterior de 8 megapíxels; Frontal de 5 megapíxels