El videojoc de cartes gratuït de Blizzard implementa la seva primera gran reforma dividint el format de joc clàssic en dos de diferents

Hearthstone, el videojoc gratuït de cartes propietat de Blizzard, una empresa que recentment ha celebrat els seus 25 anys, realitzarà el seu primer gran canvi aquesta primavera. Així ho ha comunicat la companyia mitjançant un comunicat oficial on descriu cadascuna de les novetats que rebrà el videojoc.

La més destacada és la creació de dos nous formats que passen a substituir el sistema de joc clàssic. Un cop s’efectuïn els canvis a Hearthstone, el títol passarà a oferir els modes standard wild (normal i salvatge), cadascun d’ells amb l’opció d’efectuar partides ranked (de rang, on cada jugador s’enfronta a un rival del seu nivell).

El mode standard

El primer dels canvis a Hearthstone agafa el format clàssic i li aplica una petita restricció. A partir de la seva aplicació, aquest mode només acceptarà l’ús de malls formats amb cartes creades durant l’any present i el passat, que s’afegiran a la resta de cartes bàsiques. D’aquesta manera es facilita l’entrada de nous jugadors, ja que no serà necessari obtenir un gran nombre de cartes per esdevenir competitiu i a la vegada les partides seran més dinàmiques, assegura Blizzard.

hearthstone1
Captura d’una partida de Hearthstone | Font: Battle.net

El Hearthstone de sempre amb el mode wild

Wild serà l’encarregat de mantenir tota la bogeria d’un joc que acumula més de 700 cartes. Totes es podran utilitzar en aquest sistema, que recull la versió de Hearthstone més clàssica i la col·loca a part, amb un apel·latiu més agressiu, reservat per als jugadors experimentats.

En tots dos casos les missions continuaran disponibles. A la vegada, s’ampliarà el nombre de col·leccions de cartes fins a 18. Pel que fa al mode standard, les cartes que quedaran fora un cop s’implementi seran les respectives dels Naxxramas i de Goblins vs Gnomes, al trobar-se fora de la restricció temporal amb la qual arribaran alguns dels canvis a Hearthstone.