L’imputat va ser detingut fa dos anys per conducció temerària, per consumir sota els efectes de les drogues i l’alcohol i per resistència i desobediència als agents de l’autoritat

Els Mossos d’Esquadra van detectar la nit del dijous 19 de novembre un vehicle que circulava a 179 km/h en un tram en què la velocitat màxima permesa és de 80 km/h, concretament al punt quilomètric 8,9 de la carretera B-24, al terme municipal de Pallejà.

Per aquest motiu el conductor, un jove de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vallirana, va ser imputat per un delicte contra la seguretat viària segons l’article 379 del Codi Penal. A més, va quedar citat per comparèixer al jutjat d’instrucció de Sant Feliu de Llobregat.

Es dóna la circumstància que el conductor imputat té antecedents del 2013 quan va ser detingut per conducció temerària, per conduir sota els efectes de les drogues i de l’alcohol i per resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

Una altra actuació policial

La matinada del divendres 13 de novembre agents de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van imputar un home per un delicte contra la seguretat del trànsit. L’imputat, de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Cugat del Vallès, circulava amb una motocicleta a 139 km/h en un tram limitat a 80 km/h de la B-23, al punt quilomètric 6,9 al terme municipal de Sant Feliu de Llobregat.

El conductor va donar positiu a les proves de detecció alcohòlica amb una taxa de 0,79 mg/l, més del triple del màxim permès per llei que és de 0,25 mg/l. Per tant, va ser imputat i citat al jutjat de guàrdia de Sant Feliu de Llobregat on haurà de presentar-se properament.