Havien robat a locals d’oci de diverses localitats

Els Mossos d’Esquadra han imputat un menor d’edat i el seu pare de 41 anys de Girona per intentar vendre telèfons mòbils que havien robat a locals d’oci de diverses localitats i que estaven valorats en 3.500 euros.

En un comunicat, la Policia catalana ha assenyalat que una patrulla va veure el menor esperant en un carrer i va confessar que volia vendre uns dispositius mòbils; els agents van portar el jove a casa seva i van interrogar el pare, que va al·legar haver-se trobat els mòbils i que els venia per internet.

Els agents van dubtar de la versió del pare i van intervenir els telèfons per-ne investigar la procedència, i van comprovar que van ser robats a bars i discoteques de Sant Pere Pescador, l’Estartit i Girona.

Portaven operant des de final de l’any passat, i, segons la Policia, van veure una clara intenció de lucrar-s’hi, per la qual cosa van procedir a imputar pare i fill per un delicte de receptació, per la qual cosa declararan davant del jutjat de menors el fill i davant del jutge el pare.

Tres dels telèfons, que eren d’alta gamma, han estat retornats directament als propietaris, i la resta seran enviats a través dels consolats de Bèlgica i els Països Baixos als seus propietaris estrangers.