In-Edit llança el seu programa complet llança el seu programa complet

0
3 festival Beefeater In-Edit 2015,
EP: In-Edit
3 festival Beefeater In-Edit 2015,
EP: In-Edit

Arriba a finals d’octubre el festival In-Edit llança el seu programa complet

El 13 festival Beefeater In-Edit 2015, que es farà del 29 d’octubre al 8 de novembre a Barcelona, ha llançat aquest dimarts la seva programació completa amb una quinzena més de documentals, segons ha informat l’organització en un comunicat.

Als nou documentals ja coneguts de la Secció Oficial s’hi afegeix ‘Unitá di Produzione Musicale’, un film que pretén contestar a la pregunta “què passaria si l’art de fer música fos una feina alienant?” ajuntant 60 artistes amb micos de treball per tancar-los en una cadena de muntatge.

   Els nou documentals ja anunciats a la Secció Oficial són el film de Julien Temple sobre Wilko Johnson; ’15 corners of the World’, ‘Never Turn your Back on Sparcks’, ‘They Will Have to Kill Us First: Malian Music in Exile’, ‘Station to Station’, ‘Theory of Obscurity: A Film About The Residents’, ‘Everybody’s Cage’, ‘The Jones Family Will Make a Way’ i ‘Orion: The Man Who Would Be King’.

Si la Secció Oficial afegeix un film al seu programa, la Panorama Nacional és la que més expandeix la seva programació amb la inclusió de sis títols més que se sumen als tres ja coneguts –’13. Miguel Poveda’, ‘La Muerte en la Alcarria’ i ‘El Ruiseñor y la Noche: Chavela Vargas canta a Lorca’–.

Concretament, els documentals que s’incorporen a Panorama Nacional són ‘Dusminguet i La Patxanga Jonda’, ‘El Camino Más Largo’ — sobre Bunbury–, ‘G3G Records: Poder Mirar als Ulls’ –sobre el segell de mateix nom–, ‘Rumba 3: De Ida y Vuelta, Tchindas’ –amb la història de Tchinda Andrade– i ‘The Second Act of Elliott Murphy’.

A més de l’anunciada obertura del festival amb ‘Daft Punk Unchained’, el festival inclou a les seccions fora de concurs els documentals ‘808 The Movie’ –el documental d’Alex Dunn sobre el Roland T808–, ‘Mavis’ –sobre la membre més coneguda de Staple Singers–, ‘Soroll de tot cor. 25 anys de BCore’, ‘The Amazing Nina Simone’, ‘Backstreet Boys: Show’Em What You’re Made Of’, ‘Mr. Dynamite: The Rise of James Brown’, ‘R.E.M. by MTV’ i ‘Cobain: Montage of Heck’.

Després de Barcelona, el festival es traslladarà a Bilbao, en el marc del Festival BIME del 28 al 31 d’octubre; després anirà a Madrid del 6 al 8 de novembre i, després d’anys d’absència, arribarà a València del 13 al 15 de novembre.

En els pròxims dies es donarà a conèixer la programació de les seus de Bilbao, Madrid i València del festival així com el catàleg d’activitats que inclourà el festival.