Incidències de la jornada electoral

0
Incidències de la jornada electoral

Un votant intenta agredir a un interventor de Junts pel Sí a Mataró

Un intent d’agressió per part d’un votant a un apoderat de Junts pel Sí, ha tingut lloc en un col·legi electoral de Mataró (Maresme) a mig matí. En concret, un individu que acabava d’exercir el vot s’ha dirigit a un jove militant de CiU que exercia com apoderat en el col·legi electoral situat en l’IES Puig i Cadafalch i l’ha intentat atacar. (vídeo: La Vanguardia i Facebook)

Concentració a la Puerta del Sol al crit d'”unitat d’Espanya”

Diverses desenes de persones es concentren des de passades les 20 hores d’aquest diumenge, coincidint amb el tancament dels col·legis electorals catalans, a la Puerta del Sol, convocades per les xarxes socials i amb el suport, entre d’altres, de la Falange Espanyola, al crit de “separatistes, terroristes”; advocant per la “unitat d’Espanya” i rebutjant la independència.

Amb una bandera d’Espanya gegant i d’altres més petites onejant per tota la plaça, els concentrats han anat ocupant abans que es fes fosc el quilòmetre zero de la capital, on s’han pogut sentir tota mena de consignes a favor de la unitat d’Espanya i fins i tot s’ha entonat el ‘Cara al sol’. (Vídeo Nació digital/youtube)

L’àvia que ha plantat cara als espanyolistes

Al moment que Artur Mas anava a votar, han irromput militants de VOX amb banderes espanyoles. Una àvia amb molt coratge, li ha pres a un d’ells la bandera espanyola. Aquí teniu el moment: