El club inicia l’il·lusionant projecte de reunir l’animació i aconseguir una grada de referència al Gol Cornellà Inferior

El RCD Espanyol inicia un projecte de reunificació de tota l’animació del nostre estadi en una única grada. Es tracta d’un projecte molt il·lusionant per a l’entitat i la seva afició que, de la mà, volen ser una clara referència de l’animació en LaLiga. Aquest projecte social del club porta el nom de “Graderia Incondicional 1900”, però la grada d’animació rebrà el nom popular de “La 1900”.

“La 1900”, referenciada per escrit indistintament en nombres o paraules, donarà cabuda a tots els grups d’animació actuals i futurs de la nostra afició. Aquests grups mantindran la seva pròpia denominació però s’han d’ubicar en el mateix espai al Gol Cornellà Inferior, per tal d’aconseguir la major i millor animació possible al nostre equip en els partits al RCDE Stadium.

La nova grada d’animació és un projecte del club gestionat plenament per la mateixa entitat, que desitja que l’animació també contribueixi de manera decisiva a assolir els reptes i avenços que es projecten per a aquesta nova etapa de l’entitat, amb majors objectius a tots els nivells. La ubicació concreta de “La 1900” seran els sectors 109 i 110 de l’estadi blanc-i-blau, una zona ja especialment condicionada per a l’animació.

El club ja s’ha reunit amb tots els grups d’animació actuals i els ha informat del projecte, que ha rebut l’aprovació de tots els estaments oficials. En aquesta grada es pretén unir a tots els pericos amb ganes d’animar el nostre equip durant els 90 minuts i que l’afició perica sigui un referent en aquest àmbit. A més a més, amb aquest projecte es pretén fomentar un espai en què els nostres joves projectin i creixin amb els valors de tenacitat, orgull i respecte que defineixen el RCD Espanyol, deixant de banda tot allò que no ens uneix als pericos. Per això, el club convida a tots els socis i simpatitzants que vulguin participar d’aquest projecte a obtenir els seus carnets d’abonat a la grada d’animació.

Quina ressoni “La 1900”, què ressoni el RCDE Stadium! ¡Adelante Força Mágico Espanyol!