Inés Arrimadas carrega contra Pujol i JxSI

0
Arrimadas a la sortida del parlament - Diari Català
Inés Arrimadas a la sortida del Parlament | Foto: Europa Press

Celebra els escorcolls als Pujol: “Que surti tot”

La líder de C’s, Inés Arrimadas, ha celebrat els escorcolls que la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (Udef) ha iniciat aquest dimarts contra la família Pujol: “Que surti tot, que ja tenim ganes de saber què i quant s’ha robat”.

“És una llàstima que no s’hi hagi produït abans, tot i que el fet que es produeixi és un senyal que les coses funcionen“, ha declarat als periodistes al Parlament, i també ha acusat els Pujol i el president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, de no assumir responsabilitats.

Per a la líder de C’s, Mas i els Pujol estan seguint una estratègia victimista: “Que no diguin que és culpa d’Espanya perquè estan escorcollant les seves cases i les seves seus, no les dels catalans”.

Celebra els escorcolls als Pujol: “Que surti tot”

Inés Arrimadas comenta:”El que no han guanyat a les urnes ho volen guanyar amb declaracions fora de l’ordenament democràtic i constitucional”, ha sentenciat Arrimadas en declaracions als periodistes al Parlament.

També ha dit que C’s utilitzarà “tots els mecanismes polítics i legals possibles” per evitar que prosperi la iniciativa dels independentistes, tot i que encara no ha concretat quins.