Inés Arrimadas diu preferir “canvi a unes terceres eleccions”

0
Inés Arrimadas
La líder de C's al Parlament, Inés Arrimadas|Europapress

La líder de Ciutadans a Catalunya considera que el pacte entre PP i el seu partit suposa un canvi per bona part de la societat

La líder de C’s a Catalunya, Inés Arrimadas, ha defensat que el seu partit prefereix “canvi i estabilitat a unes terceres eleccions i a la continuïtat de les polítiques de majoria absoluta del PP”, ha destacat aquest dijous la formació en un comunicat.

Ho ha dit a Girona davant de la segona votació que es produirà aquest divendres sobre la investidura del president del Govern en funcions, el popular Mariano Rajoy, després que aquest dimecres no reunís els suports suficients.  “Cal posar-se a treballar dins d’un espai comú i transversal”, ha assenyalat Arrimadas, que ha dit que l’acord d’investidura entre PP i C’s ha estat a canvi de millorar la vida dels autònoms, permisos de maternitat i paternitat, revertir l’amnistia fiscal i facilitar que tots els ciutadans arribin a final de mes, en les seves paraules.

Ha lamentat que els socialistes “s’han negat a tot sense oferir cap alternativa”, i ha criticat que el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha descartat arribar a acords, formar un govern alternatiu i terceres eleccions, segons ella. “Només desig que el PSOE no estigui fent electoralisme ara que vénen els comicis gallecs i al País Basc”, ha assenyalat la dirigent de C’s, que s’ha reunit amb membres de l’Associació Hostaleria i Turisme a Girona.

Davant dels membres de l’entitat, ha proposat impulsar infraestructures com la N-II i l’aeroport, eliminar burocràcia en l’administració i fer “més transparent la recaptació de la taxa turística” per afavorir el sector.