Inferno Exotic Car és el superesportiu mexicà

Sovint surten alguns superesportius extravagants que no deixen indiferent a ningú i que si tinguessin un nom més popular com Ferrari o Lamborghini, tindrien una millor acceptació. Aquest cop és el torn de Mèxic on un grup d’enginyers mexicans i especialistes italians han presentat un superesportiu anomenat Inferno Exotic Car.

El seu disseny, pensat per l’italià Antonio Ferrarioli que ha treballat en projectes impressionats com el Lamborghini Asterion, Veneno, Aventador SV, entre d’altres, és totalment espectacular i futurista amb un punt de surrealisme. De fet, els seus creadors deixen ben clar que només tens dos opcions, o l’estimes o l’odies, no hi ha marge per cap gris enmig. La carrosseria del Inferno Exotic Car ha estat fabricada amb aliatge de zinc, plata i alumini i destaca per tenir cinc sortides d’escapament, un aleró de grans proporcions o per la llengüeta que sobresurt a la part superior en forma d’entrada d’aire. Sens dubte un disseny que et pot agradar o no, però és innegable que és original i únic.

I tot el que té d’espectacular per fora, també ho té per dins. Sota el capó d’aquest Inferno Exotic Car s’amaga un motor V8 Biturbo que genera 1.400 CV de potència i 908 Nm de parell màxim. Aquestes imponents xifres asseguren una acceleració de 0 a 100 km/h en menys de tres segons i una velocitat punta que quasi arriba als 400 km/h, quedant-se en 395 km/h. Tot i aquestes dades, no s’ha facilitat quina propulsió aporta, si posterior o total.

I si penseu que aquest Inferno Exotic Car només es quedarà amb un simple prototip, no us ho creieu, els creadors asseguren que la producció començarà durant el 2016. El “chile” començarà a picar aviat…