Un disseny interessant i motor V6 turbo, així és aquest Infiniti Q60

Infiniti ha sorprès al Saló de Detroit amb un nou model que ha causat impressió gràcies a la seva espectacular figura coupé i a la guerra que està disposat a donar. Infiniti Q60 es presenta com una bona alternativa a les berlines coupé Premium alemanyes i arriba amb aire fresc a un segment força competitiu.

El seu disseny és molt elegant i, al mateix temps, esportiu amb unes línies molt netes i fluides que acompanyen la carrosseria. Igual que el Lexus RC, aporta un frontal agressiu amb una gran graella frontal i amb un capó que viatge cap avall. Des del lateral la silueta s’allarga formant una interessant forma a la finestra posterior i albergant llandes de 20 polzades, així com una entrada d’aire darrere de la roda posterior. La cua és molt elegant amb unes òptiques allargades i dues sortides d’escapament, una a cada banda.

Infiniti Q60, un nou coupé per a la col·lecció | Diari Català
Vista interior

L’interior és molt japonès amb un estil funcional sense complicacions. La consola central és allargada amb sortides d’aire verticals i amb dues pantalles tàctils des d’on es controlaran tots els aspectes del model.

Mecànicament, aquest Infiniti Q60 estrena un nou propulsor V6 turbo de tres litres que estarà disponible en dues versions; la primera amb 405 CV de potència i 475 Nm de parell màxim, i la segona amb 304 CV i 400 Nm. Tot i així, i almenys a Europa, està previst que també hi hagi una versió d’accés que equiparia un motor de dos litres turbo i 211 CV de potència. El que sí que és comú a totes les versions és la tracció posterior, tot i que opcionalment es podrà optar per tracció total. També serà comú la caixa de canvis automàtica de set velocitats amb convertidor de parell, sense opció de canvi manual.

Infiniti Q60, un nou coupé per a la col·lecció | Diari Català
Vista posterior

Un altre aspecte interessant d’aquest Infiniti Q60 és la seva direcció que serà variable i ajustable segons el mode de conducció, una solució anomenada Direct Adaptive Steering. Així mateix, la suspensió també serà ajustable electrònicament. Segons la marca, aquests dos elements asseguren una dinàmica única i molt interessant.

I si us pregunteu quan podeu començar a comprar aquest Infiniti Q60, sapigueu que es posarà a la venda durant aquest any 2016.