Ingressa a la presó un atracador

0
Successos del cap de setmana amb els Mossos

Va assaltar set oficines bancàries en un mes

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 41 anys i veí de l’Hospitalet de Llobregat com a presumpte autor de set atracaments a diverses entitats bancàries de la comarca del Barcelonès perpetrats durant el mes de setembre.

Segons ha informat la policia autonòmica en un comunicat, l’arrestat, de nacionalitat espanyola, ha ingressat a la presó per ordre del Jutjat d’Instrucció de l’Hospitalet.

La investigació va començar el 7 de setembre, després que un home irrompés a una oficina bancària de Barcelona i intimidés amb el revòlver els treballadors, sense que en aquest cas pogués emportar-se cap botí.

Després, entre el 7 i el 27 de setembre, el mateix home va dur a terme sis atracaments més a cinc entitats bancàries de Barcelona i a una de l’Hospitalet de Llobregat, a les quals va aconseguir sostreure 4.341,70 euros i 40 lliures esterlines.

El lladre sempre actuava de la mateixa manera: exhibia una arma de foc per intimidar els treballadors i s’emportava petites quantitats de diners.

Després de diverses indagacions, agents de la Unitat Central d’Atracaments dels Mossos d’Esquadra han pogut identificar l’autor dels atracaments, que tenia diversos antecedents per delictes de les mateixes característiques i que ha estat reconegut per les víctimes dels robatoris.

El 28 de setembre, els investigadors van arrestar l’atracador quan sortia d’un local comercial, i li van trobar dues armes blanques, documentació de la qual no era titular, diners i una tauleta electrònica que acabava d’adquirir.