El lladre operava als Merinals de Sabadell | Diari Català

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Sabadell a un home per cometre presumptament diversos robatoris amb violència i intimidació a dones d’avançada edat de la població, segons ha informat aquest diumenge el cos en un comunicat.

A començaments d’estiu s’han produït una sèrie de robatoris al barri dels Merinals de Sabadell, les víctimes dels quals sempre eren dones grans, per la qual cosa els agents van iniciar una investigació per trobar a l’autor.

En tots els robatoris, l’home usava el mateix ‘modus operandi’: abordava a dones grans per darrere -al carrer o en l’escala d’entrada dels seus domicilis-, les atacava i després tirava de les borses de mà que portaven per robar-los els objectes i els diners.

Si les víctimes oposaven resistència, les tirava a terra i les arrossegava per aconseguir que deixessin anar la bossa.

L’autor ha estat detingut quatre vegades, entre juliol, agost i setembre, després que els Mossos rebessin diverses denúncies per robatoris realitzats en la mateixa zona que tenien les mateixes característiques.

Els agents l’han detingut aquest dimarts ‘in fraganti’, després de veure com robava a una dona més a l’interior del portal del seu domicili.

El detingut, de 38 anys i de nacionalitat espanyola, ha passat a disposició judicial aquest dijous i el jutge ha decretat el seu ingrés a la presó provisional.