Ingressen a la presó dos lladres especialitzats en robatoris en domicilis de Barcelona

0
Mossos d'Esquadra
EP: Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra
EP: Mossos d’Esquadra

Per robatoris en domicilis de la província de Barcelona

El jutjat d’instrucció número 7 de Cerdanyola del Vallès (Barcelona) ha decretat l’ingrés a la presó de dues persones presumptament vinculades amb robatoris en domicilis en diversos municipis de la província de Barcelona.

En un comunicat, els Mossos han explicat que tot va començar quan la Policia Local de Cerdanyola els va detenir ‘in fraganti’ quan robaven en una casa de la població, i una investigació posterior de la policia autonòmica els va relacionar amb quatre robatoris, com a mínim.

D’aquests quatre robatoris, dos es van produir en una urbanització d’Alella i dos més en domicilis de Viladecans, cosa que posa de manifest “la gran mobilitat” dels lladres.

Els detinguts són un home i una dona de nacionalitat xilena de 29 i 18 anys respectivament, mentre que una tercera persona va aconseguir escapar.

Els Mossos asseguren que formen part d’un grup criminal que realitza robatoris amb força en domicilis amb la mateixa metodologia: roben un cotxe, busquen habitatges d’accés fàcil, dues persones vigilen i dues més irrompen a la casa seleccionada.