Inici de campionats catalans

0
Olvan acull la primera prova del català de nens
Olvan acull la primera prova del català de nens

La quadresistència estrena temporada a Masllorenç

L'espectacular especialitat de quads torna amb més forá que mai.
L’espectacular especialitat de quatre rodes torna amb més força que mai.

Aquest diumenge comença la temporada del Trofeu Català de Quadresistència 2016 . Després del gran espectacle de la temporada passada, amb una gran participació en totes les curses del calendari, enguany la competició de les quatre rodes torna amb més força que mai. La primera cursa de la temporada se celebrarà a la població penedesenca de Masllorenç i acollirà les categories Q1, Q2 i Trofeu Qamateur.

El traçat del Baix Penedès, amb un ràpid recorregut de 1,5 Km, va estrenar-se com a nou escenari de la Copa Catalana de Quadresistència tot just la temporada passada, sota la batuta del MC Salomó, qui enguany repetirà com a organitzador.

El calendari de la Copa Catalana de Quadresistència 2016 el completaran els circuits d’Almenar, La Pobla de Mafumet, Ravós del terri, Casserres i Igualada.

Olvan Acollirà la primera cursa de l’interprovincial de MX de nens

Olvan acull la primera prova del català de nens
Olvan acull la primera prova del català de nens.

És a punt de començar una nova edició de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs de Nens. El tret de sortida s’efectuarà aquest diumenge al circuit berguedà d’Olvan. La cursa, que organitzarà el MC Baix Berguedà, tindrà una magnífica participació amb bora 100 pilots, repartits entre les categories MX 125 2T, MX 50, MX 65, MX 85 Cadet, MX 85 Juvenil i MX Sots 18 4T.

La Liga Catalana de Motocròs de Nens 2016 la conformaran un total de sis curses: Olvan, Els Reguers, Sant Celoni, Martorelles i Igualada, que tancarà el campionat el 13 de novembre.

11a Edició del Trial de Clàssiques de Cingles

Trial Clàssiques
Trial Clàssiques.

Aquest diumenge es disputa la primera prova de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Clàssiques 2016 a Gallifa. Les Clàssiques trialeres tornen a l’acció amb la celebració de l’onzena edició del Trial Clàssic de Cingles, organitzat com sempre pel Moto Club Cingles de Bertí. La prova de diumenge congregarà les categories: Clàssics, Experts, Pre 75, Pre 80, Trialers.

Les inscripcions s’efectuaran de 8h a 9h del matí. A les 9:30 serà el moment de la sortida dels primers pilots des de l’ajuntament de Gallifa. Els participants tindran un marge de 4 hores i mitja per completar les dues voltes un recorregut amb 12 zones verdes i blaves, i 10 de grogues.

Primera cursa de Promovelocitat a Alcarràs

Arranquen els motors amb la promovelocitat
Arrenquen els motors amb la promovelocitat.

Aquest diumenge comença una nova edició de la Copa Catalana de Promovelocitat. L’escenari de la primera cursa de la temporada serà, com ja és tradició, el circuit d’Alcarràs.

La prova d’aquest cap de setmana donarà el tret de sortida a una temporada amb força cares noves. Com és habitual en cada edició de la Promovelocitat, alguns pilots han decidit fer una passa endavant en la seva carrera esportiva, com és el cas de l’actual campió de la Promo1 2temps, Daniel Mogeda, que enguany disputarà la Copa Rieju RS3 dins el Campionat del Mediterrani de Velocitat que organitza la FCM. Nil Roig, emulant les passes del seu company Mogeda, també farà el salt a la Copa Rieju. Però més enllà dels pilots que deixaran de participar a la Copa Catalana de Promovelocitat, cal fixar-nos en tots aquells que enguany disputaran la seva primera edició d’aquesta magnífica competició, com és el cas, d’entre d’altres, del català Hugo Andreu, o el búlgar Nikola Miroslavov.

La Copa Catalana de Promovelocitat d’enguany la composaran un total de 8 curses i 16 mànigues, de les quals la FCM destaca una màgica prova de velocitat nocturna, precisament al circuit d’Alcarràs, que repetirà escenari a finals del mes d’agost.

 

Font i fotos: FCM