S’inicia un procés participatiu pel futur de les Tres Xemeneies del Besòs

0
Tres Xemeneies
Foto: Europa Press

El col·lectiu que pren part en el futur de les Tres Xemeneies està format en un 70% per representants de Sant Adrià, i en un 30% per representants de Badalona

El passat cap de setmana va donar el tret de sortida el procés participatiu que ha de plantar les bases per dibuixar el futur front litoral de Badalona i Sant Adrià, amb la transformació del sector de les Tres Xemeneies.

Pocs dies després de rebre l’informe preceptiu de la Diputació que fonamenta la declaració de l’antiga tèrmica com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL), el Consorci del Besòs ha engegat les trobades i tallers en les que participaran un centenar de persones, aproximadament.

El col·lectiu que hi pren part està format en un 70% per representants de Sant Adrià i en un 30% per representants de Badalona. La majoria han estat escollits pels seus respectius ajuntaments i, asseguren des del Consorci del Besòs, l’ens que està coordinant les trobades, es tracta de perfils convidats “per la seva capacitat de representació, implicació i estima envers la seva ciutat”.

Són, en bona part, membres o figures vinculades a entitats, moviments ciutadans o organitzacions polítiques i sindicals, entre d’altres. Els tallers i reunions estan dissenyades per l’empresa Momentum, a càrrec del Consorci.