L’International Community Day torna a Barcelona

0
L'International Community Day, aquest 31 d'octubre a Barcelona
L'International Community Day, aquest 31 d'octubre a Barcelona
L'International Community Day, aquest 31 d'octubre a Barcelona
L’International Community Day, aquest 31 d’octubre a Barcelona

Barcelona torna a acollir l’International Community Day el proper 31 d’octubre a les Drassanes Reials

L’International Community Day (Dia de la Comunitat Internacional de Barcelona) se celebrarà per segon any consecutiu a les Drassanes Reials de Barcelona, edifici on s’ubica el Museu Marítim de Barcelona (MMB) i un dels monuments històrics més representatius de la façana marítima de la ciutat i un dels més importants en construcció naval de la Mediterrània.

Aquest esdeveniment és un espai de trobada anual per a la comunitat internacional resident a la ciutat comtal on diverses empreses i associacions s’obren de cara el públic per donar una oportunitat única per informar i formar emprenedors, fer contactes necessaris per establir un negoci i facilitar la integració del col·lectiu internacional a la vida barcelonina.

En aquesta ocasió i en només un dia, aquest dissabte 31 d’octubre, diverses associacions, clubs d’expatriats, proveïdors de serveis experts i altres expatriats de la ciutat es donaran a conèixer al MMB.

La iniciativa d’aquest International Community Day de Barcelona és de la Direcció de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona, que forma part de Barcelona Activa, l’organització executora de les polítiques de promoció econòmica de l’Ajuntament de Barcelona.

L’accés a la trobada és completament gratuït (amb inscripció prèvia) i se celebrarà el proper dissabte 31 d’octubre al MMB de 10:00 a 19:00 hores.