Intervingudes 1.600 llaunes de cervesa i alcohol a Barcelona

0

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha intervingut en tres pisos del barri de la Barceloneta prop de 1.600 llaunes de cervesa i alcohol per preparar begudes destinades a la venda ambulant a la platja.

Segons ha informat aquest dilluns en un comunicat, la confiscació és resultat de tres inspeccions diferents fruit d’avisos que els veïns van fer arribar al Districte de Ciutat Vella.

La primera es va fer el 27 de juliol en un pis del carrer Mestrança i es van intervenir gairebé 1.000 llaunes, eines i licors per elaborar combinats en un ambient “ple d’insectes i brutícia”.

La segona inspecció es va produir el dijous 11 d’agost al carrer Guítert, on es van intervenir 358 llaunes i licors en “pèssimes condicions de salubritat” a l’espai destinat a l’emmagatzematge.

En un tercera habitatge del carrer Marquès de la Mina es van decomissar, el mateix dijous, 238 llaunes més.

La Guàrdia Urbana ha aixecat acta d’inspecció en tots els casos per iniciar expedients sancionadors i ha posat el focus que aquests productes, destinats sobretot a la venda de ‘mojitos’ a la platja, s’elaboren en condicions higièniques “molt deficitàries”.