Sito Pons | Diari Catala
Sito Pons, acusat de frau fiscal | FOTO: Europa Press

La fiscalia de delictes econòmics de Barcelona ha presentat una querella contra l’exmotociclista per un presumpte frau fiscal

Un jutjat de Barcelona ha presentat una querella contra l’exmotociclista Sito Pons per un presumpte frau a Hisenda. La fiscal de delictes econòmics de la ciutat comtal acusa Pons d’una apropiació de fins a 446.000 euros en simular la seva residència a Mónaco i al Regne Unit per quedar en llibertat tributària a Espanya.

En concret, els impostos no declarats haurien provingut, segons dicta la denúncia, de l’activitat que l’ex pilot desenvolupava durant l’any 2010 a Pons Racing, l’escuderia de motociclisme i automobilisme que ell gestionava a Barcelona, el seu lloc de residència en aquella època tot i no figurar com a tal oficialment.

La querella, exposa les suposades empreses que l’ex pilot hauria creat en paradisos fiscals amb l’ajuda d’experts en temes tributaris. D’aquesta manera, el cas de Sito Pons s’uneix a la llarga llista d’esportistes acusats per temes fiscals, on s’hi poden trobar noms com el del també motociclista Dani Pedrosa.