iOS 9.3 permetrà al teu cap aplicar algunes restriccions al teu iPhone

Fa unes quantes setmanes ja us vam parlar de les millores que portarien la nova versió d’iOS (iOS 9.3), d’entre elles la més destacada, la funció Night Shift, i les aplicacions per a l’àmbit educatiu.

Steven Troughton-Smith ha descobert (a la informació per a desenvolupadors) una millora que no deixarà contents a molts, es tracta d’una funció que permetrà als caps bloquejar aplicacions a la pantalla d’inici de dispositius corporatius.

iOS 9.3

Aquesta funció (d’entrada) està pensada perquè els treballadors tinguin un accés instantani a les aplicacions que interessin a l’empresari. Steven comenta que aquesta no seria l’única restricció que podrien utilitzar els caps, també hi ha la possibilitat de denegar l’accés a algunes notificacions i aplicacions.

En definitiva, un empresari pot decidir les aplicacions que mostrin avisos en el centre de notificacions i pantalla de bloqueig, els tipus d’alerta que es puguin rebre en el terminal i sons. Resumidament, podran decidir a què li fem cas a l’iPhone.

Una de les restriccions que tambè es podran aplicar serà la d’obligar a fer servir aplicacions per defecte, desactivar Apple Music o bloquejar l’emmagatzematge de contrasenyes en Safari.