Apple anuncia un nou iPad Pro de 9,7 polzades

Fa uns mesos Apple va anunciar l’iPad Pro, una tauleta de mida considerada amb una pantalla de 12,9 polzades, tan gran, que ara han decidit llançar un iPad Pro de 9,7 polzades.

iPad Pro 9,7"La pantalla del nou iPad Pro de 9,7″ és un 25% més brillant que la de l’iPad Air 2, és de fet, la més brillant del mercat, compta amb 500 nits de brillantor. Presenta també un 40% menys de reflectivitat i un 25% més de saturació de colors respecte a l‘iPad Air 2.

El nou iPad Pro compta amb sensors que s’encarregaran de mesurar la llum ambiental per així ajustar la temperatura de color de la pantalla a la de l’ambient, d’aquesta manera, observar la tauleta resultarà més natural.

Compte a més amb quatre altaveus capaços de balancejar la reproducció de sons aguts i greus d’acord a la posició en què tinguem la tauleta, igual que en el seu germà gran de 12,9 polzades. Aquests altaveus són capaços d’emetre més del doble de potència sonora que l’iPad Air 2.

El iPad Pro 9,7″ compta amb el mateix processador que el seu germà gran, el A9X, a més, integra el coprocessador de moviment M9, que permetrà tenir actiu a Siri en tot moment.

La càmera posterior iSight incorpora un sensor de 12MP (igual que el nou iPhone SE), Focus Pixels per a un enfocament més ràpid i suport Live Photos i capacitat de gravar vídeo en resolució 4K. La càmera frontal FaceTime HD compta amb un sensor de 5MP i Retina Flash (il·luminació amb gran brillantor de pantalla a l’hora de capturar selfies).

iPad Pro 9,7"

Apple ha decidit renovar el teclat Smart Kerboard per adaptar-lo a la mida d’aquest nou iPad Pro, sent compatible amb Apple Pencil.

Preu i disponibilitat

L’iPad Pro 9,7″ estarà disponible en dotze països a partir del 24 de març, encara que els enviaments s’esperen a partir del 31 de març. A Espanya caldrà esperar a principis d’abril.

iPad Pro 9,7"

L’iPad Pro estarà disponible en quatre colors: plata, gris espacial, or i or rosa, el seu preu serà de 679 € (32GB), 859 € (128GB) i 1.039 € (256GB) per a la versió WiFi i per 829 € (32GB ), 1.009 € (128GB) i 1.189 € (256GB) per a la versió WiFi + 4G.