Així serà, suposadament, l’iPad Pro de Apple

  0
  Així serà, suposadament, l'iPad Pro de Apple

  Així serà, suposadament, l'iPad Pro de Apple

  Aquest suposat llançament pren cada vegada més força.

  Ja han estat nombrosos els informes i rumors que han circulat sobre el nou iPad Pro d’Apple, un producte que sense haver estat confirmat oficialment per l’empresa ja ha donat i segueix donant que parlar i al que se li han anat atribuint cada vegada noves característiques i especificacions.
  Ara, d’acord amb un nou informe, situen al nou iPad Pro amb una pantalla de 12,9 polzades que portarà diverses característiques que fins ara no havien estat vistes en altres dispositius mòbils de la companyia, entre els quals podríem trobar Fource Touch, llapis òptic bluetooth, connector USB-C i fins i tot tecnologia NFC (Near Field Communication).
  A totes aquestes noves especificacions se li uneix la gran possibilitat que aquest iPad Pro estigui impulsat pel proper processador fabricat pels de Cupertino, l’A9 d’Apple, que segons apunta estaria començant també la seva producció per a estar llest i fer el seu debut amb l’iPad Pro.
  La tecnologia Touch Force, és una de les característiques que acaba de sortir a la llum amb el nou Apple Watch i que també s’espera que estigui inclosa tant en l’iPad Pro com en la propera generació de l’iPhone, dotant a aquests dispositius d’una millor latència en les pulsacions de la pantalla, que seria sensible a les diferents pressions que s’exerceixin sobre elles amb el dit o amb el propi llapis Bluetooth que també portarà incorporat. Un llapis que podrien ser també aparellat a través de la tecnologia NFC, que afavorirà la connectivitat amb altres accessoris i que a més permetrà a l’iPad Pro fer les funcions d’un terminal de pagament, alguna cosa que sens dubte serà d’agrair sobretot per a allò que utilitzin el dispositiu com a eina pròpia de l’empresa, encara que no tant per als usuaris particulars lloc que es tracta d’un dispositiu de grans dimensions per portar sempre damunt.
  Finalment, sembla que el nou iPad Pro explicarà també amb un port USB-C igual que fa ja el nou Mac Book i que segons els dissenys filtrats podria compartir capacitats amb el port i sistema de càrrega utilitzat actualment en els iPad, encara que caldrà estar atent al disseny final per saber si definitivament arriba o no com a únic port tal com ho va fer anteriorment el Mac Book. Ja al setembre de l’any passat us parlàvem d’un supòsit iPad Pro que Apple llançaria pròximament. El llançament no s’ha produït encara, però últimament més i més rumors inunden la xarxa, per la qual cosa aquest suposat llançament pren cada vegada més força. A continuació fem una selecció dels rumors més realistes i us expliquem com serà aquest supòsit iPad Pro d’Apple.
  El primer rumor que va arribar sobre aquesta tablet de gamma molt alta dels de Cupertino parlava sobre la grandària de la seva pantalla, i des de llavors es manté que tindrà una grandària de 12,9 polzades, una grandària considerable que ho convertiria més en una pantalla portàtil que en una tablet. Això incita a pensar en la probabilitat que Apple llanci un teclat exclusiu per aquest iPad Pro, de manera que els usuaris fàcilment poguessin convertir-ho en un ordinador portàtil, la qual cosa ens porta a un tercer supòsit: hi ha qui parla que integraria una versió reduïda de Mac US en lloc de iOS, de manera que treballar amb el supòsit iPad Pro sigui encara més senzill.

  Així serà, suposadament, l'iPad Pro de Apple

  La pantalla no ho és tot. O sí…

  Hem parlat de la grandària de la pantalla, però fins al moment no hi ha gens determinat quant a la resolució. No molts rumors parlen d’aquesta així que se suposa que serà una pantalla “retina”, encara que molts diuen que podria ser 4K. En qualsevol cas, les últimes informacions apunten al fet que la pantalla tindrà tecnologia Force Touch, introduïda per primera vegada en els touchpad dels nous MacBook i que actualment solament les pantalles dels Apple Watch tenen.

  D’altra banda, sembla ser que Apple optaria pel xip Apple A9 per potenciar aquest iPad Pro i no l’A8X com es pensava. Això significaria que a més d’una major potència, s’implementaria un xip NFC.

  Per acabar amb la recopilació de rumors, es parla de la possibilitat que el supòsit iPad Pro inclogui una stylus i un sistema de quatre altaveus. Però en el que tots coincideixen és en què solament tindrà 7.2mm de grossor.