Al Girona li surten els comptes - Diari Catala

El porter de Santa Coloma es desvincula del conjunt gironí i fitxa pel Valladolid per les pròximes tres temporades

Isaac Becerra és jugador del Real Valladolid per les pròximes tres temporades. El porter de Santa Coloma de Gramenet ha arribat a un acord amb l’entitat de Castella i Lleó, amb el qual afrontarà nous reptes després de les desil·lusions en els últims playoffs d’ascens amb el Girona.

A mitjans de setmana José Sánchez Parra, representant del porter, admetia que “Comptem amb diverses ofertes. Totes tenen els seus pros i els seus contres, però el Real Valladolid és una opció interessant. Tenim una oferta seva que va més enllà d’un simple interès esportiu, i crec que al final d’aquesta setmana se sabrà definitivament”. Dit i fet. Becerra és nou porter del Valladolid.

 

Porter en auge

Isaac Becerra és un porter forjat a la pedrera de l’Espanyol. L’any 2009 tancava la seva etapa a la ‘Dani Jarque’ i emprenia un viatge cap a Grècia, després de signar amb el Panionios. Les poques oportunitats –només va jugar quatre partits– van empentar-lo cap al filial del Real Madrid.

Al juliol del 2012, Becerra signava amb el Girona. En el seu primer any a Montilivi va fer-se amb la titularitat en les últimes jornades, i no l’ha deixada fins el dia d’avui. 138 partits després, i amb el Zamora d’aquesta temporada sota el braç amb els 28 gols encaixats en els 42 partits de lliga, Becerra busca nous reptes lluny de l’equip en el qual ha explotat professionalment.