Itàlia: Moren tres germanes d’ètnia gitana en l’incendi intencionat d’una caravana a Roma

0

Tres germanes d’ètnia gitana de 4, 8 i 20 anys han mort en un incendi provocat en una caravana aparcada enfront d’un centre comercial de la capital d’Itàlia, Roma, en un cas que la Fiscalia investiga com un delicte d’assassinat.

Les autoritats estan investigant un vídeo en el qual es pot veure a una persona que llança un còctel molotov contra el vehicle, segons ha recollit el diari italià ‘Repubblica’. Després de llançar l’ampolla incendiària, la persona en qüestió va fugir del lloc.

De moment, s’ha descartat que es tracti d’un atac de caràcter racista i les investigacions apunten al fet que podria ser una venjança entre clans.

Els fets van tenir lloc a les 3.20 hores de dimecres en un dels aparcaments del centre comercial ‘Primavera’, situat a la zona de Centocelle. En la caravana dormien un total d’onze persones.

Un testimoniatge recollit pel diari ‘Il Corriere della Sera’, identificat com Carlo, ha assegurat que divendres passat es va registrar un altre incendi contra una altra caravana. “Hem vist algunes coses rares. Als nens no se’ls toca”, ha criticat.