“Des de petita m’agradava la cuina”

0

Entrevistem a Josefina Llargués, autora del llibre Slow Fast Food

Slow Fast Food | Diari Catala
Foto: Slow Fast Food

L’escriptora, llicenciada en Psicopedagogia, postgraduada en Psicopatologia Clínica, Naturopata i Homeòpata amb un màster en Nutrició i Salut, Josefina Llargués, ens explica i convida amb el seu llibre ‘Slow Fast Food‘ a gaudir d’una alimentació més sana i adaptada al ritme de vida que actualment hem de suportar cada dia i no ens deixa temps de fer plats elaborats, raó per la qual acabem introduint hàbits i aliments poc saludables que afecten tant al nostre cos com a les nostres emocions.

Al llibre Slow Fast Food trobem més de cent receptes vegetarianes i veganes de fàcil i ràpida elaboració, que l’autora ens proposa seguir perque el nostre organisme rebi els nutrients que necessitem per mantenir uns nivells adequats d’energia i vitalitat.

Josefina Llargués ens parla a l’entrevista d’una millor alimentació pels infants, “si a un nen no l’acostumes a menjar bé, de gran no menjaré bé”, de l’ús beneficiós que tenen els bolets com el Shitake sobre el nostre organisme i altres consells per millorar la nostra dieta.