Ja està a la venda el nou Intel Broadwell Core i7-5775C

  0
  Ja està a la venda el nou Intel Broadwell Core i7-5775C

  Ja està a la venda el nou Intel Broadwell Core i7-5775C

  I així arriba l’Intel Core i75775C, un processador que sorprèn per tres coses principalment

  Encara que els processadors Intel Core de sisena generació (Skylake) ja porten un temps en les tendes, Intel segueix llançant nous processadors de l’anterior generació, Broadwell. En aquest cas parlem de l’Intel Core i75775C, un processador descrit per alguns mitjans com “Behemot” perquè té la particularitat de comptar amb 128 MB de caché L4 i un rendiment superior al del vaixell almirall de l’actual generació de processadors d’Intel.

  Skylake ha estat un èxit tremend per Intel.

  No solament ha aconseguit “no ser un altre Haswell”, sinó que ha aconseguit impressionar tant a usuaris com a analistes per oferir un molt bon rendiment a un consum decent. No obstant això, la sorpresa avui no ens arriba de la mà de Skylake sinó de l’anterior generació, Broadwell, una generació en la qual Intel va abandonar els processadors d’escriptori però que ara tracta d’apedaçar l’error.

  Ja està a la venda el nou Intel Broadwell Core i7-5775C

  I així arriba l’Intel Core i75775C, un processador que sorprèn per tres coses principalment: primer pel fet que ara Intel decideix llançar processadors Broadwell per a escriptori quan ja té la següent generació al carrer. D’altra banda, perquè compta amb la ingent quantitat de 128 MB de memòria caché L4, i finalment, perquè supera en rendiment i per un marge bastant decent a l’actual vaixell almirall d’Intel, el Core i76700K. No obstant això el Broadwell és un processador destinat a l’eficiència, i segons els analistes no és massa bo per fer Overclock sobre ell, cosa que en el Skylake sí.

  I és que en essència, Skylake és Broadwell però amb una controladora DRAM diferent (per afegir compatibilitat per DDR4) i altres millores menors. Sens dubte aquesta és una situació fora de la comuna i veurem en què queda, però que segons Intel ja podem comprar aquest processador Broadwell en tendes (per la nostra banda hem buscat i de moment no es troba disponible, almenys no en els principals comerços online d’USA i Espanya) és una fita que resultarà interessant de veure. Segurament ens arribin anàlisi de diversos mitjans importants en les setmanes vinents, de manera que podrem avaluar el rendiment real d’aquests processadors i veure si el que diu Intel sobre ells és o no veritat.