Ja podem comprar l’Apple TV de 4 generació

  0
  Apple Tv 4

  Apple Tv 4

  Ja pots comprar el nou Apple TV 4 des de 179 €

  La setmana passada Tim Cook va anunciar que aquest proper dilluns l’Apple TV 4 estaria disponible per a la venda. I aixi ha estat, sense cap imprevist. Desde aquest mateix dilluns ja podem reservar el nostre Apple TV de quarta generació des de la Apple Store Online però no podrem gaudir-ne fins a finals de setmana, ja que Apple començarà a realitzar els enviaments a partir del proper dimecres dia 28 d’octubre.

  La quarta versió de l’Apple TV ha suposat la renovació que hauria d’haver rebut el dispositiu fa un parell d’anys, ja que des de 2012 no s’havia actualitzat. Aquesta quarta versió més de permetre’ns controlar l’Apple TV gràcies al comandament Siri Remote, també ens permetrà gaudir dels nostres jocs favorits a la pantalla gran.

  Apple TV 4 Jocs

  Per poder gaudir al gran dels nostres jocs favorits, Apple permetrà afegir gamepads a l’Apple TV, prèviament certificats per Apple. De moment únicament es poden connectar dos comandaments de forma simultània, si utilitzem els nostres iPhone també com a comandament i el Siri Remote, fins a quatre persones poden gaudir alhora de l’Apple TV.

  A l’interior de l’Apple TV trobarem un xip A8, 2 GB de memòria RAM però no suport per reproduir contingut en 4k. Aquesta limitació ve en forma de programari no de maquinari, de manera que quan Apple ho desitgi, ho pot permetre mitjançant una actualització, reproduir contingut gravat en UHD. Per cert, l’Apple TV de tercera generació segueix a la venda al mateix preu de 79 euros com ja van anunciar fa uns dies aquí.

  Preu i disponibilitat

  Durant la keynote en què es presenta aquest dispositius, vam poder veure els preus d’aquest dispositiu a Estats Units, però no sabíem finalment com arribarien els preus a Espanya, Finalment han arribat 10 euros més cars del que se suposava, ja que el model de 32 GB està disponible per 179 euros mentre que el model de 64 GB costa 229 euros.

  El nou Apple TV inclou el nou comandament Siri Remote, el cable de connexió al corrent elèctric i el cable connector Lightning a USB per carregar la bateria del control remot. NO inclou el necessari i imprescindible cable HDMI, el qual la companyia ven per separat a 25 €.

  Apple TV 4 preus