Ja està obert el procés de solicitud del Ford GT

Si hi ha un cotxe que l’esperem ansiosos, aquest és el Ford GT. Sens dubte la seva estètica arriscada i futurista ens ha enamorat a molts però falta conèixer com es mou sobre l’asfalt. Doncs bé, ara ja estem un pas més prop de poder tocar-lo ja que la marca del oval ha obert la seva configuració per internet i en ella podem adaptar-lo al nostre gust, a més de conèixer el seu preu final a l’altra banda de l’Atlàntic.

Però no us penseu que Ford us el deixarà comprar així com així, sinó que us farà una entrevista bastant profunda en la qual haureu de complir uns requisits mínims per poder passar a la fase final.

Ja pots demanar el Ford GT amb qüestionari previ | Diari Català
Interior

Ahir es va obrir el procés de sol·licitud del model, i parlem de sol·licitud ja que la marca creu que hi ha massa demanda per a poca oferta, així que prefereix restringir el pas a només uns selectes que compleixin amb un perfil concret. Aquest procés estarà obert fins al 12 de maig i has de ser resident de Canadà, Estats Units, Àustria, Bèlgica, França, Alemanya, Irlanda, Itàlia, Espanya, Suïssa, Suècia, Turquia, Regne Unit, Països Baixos, Xina, Filipines, Aràbia Saudita, Macau o Emirats Àrabs.

Si passes aquesta primera prova, la marca et començarà a preguntar diferents qüestions sobre els teus gustos, el teu treball, els teus cotxes (si has tingut o no algun Ford GT o un altre model de la marca), les teves xarxes socials, etc. Sens dubte un autèntic qüestionari personal per conèixer de primera mà si ets o no un digne comprador d’aquesta joia, ja que l’especulació i les males mans són el pa de cada dia de part dels compradors de grans esportius o superesportius. A més, Ford també et demana un vídeo de 60 segons on expliquis els motius pels quals vols el model, a més d’una petita redacció amb un contingut similar.

Ja pots demanar el Ford GT amb qüestionari previ | Diari Català
Disseny futurista

En aquest sentit, la marca vol que els seus Ford GT caiguin en mans de clients seleccionats per ells per tal que les unitats no estiguin tancades en col·leccions immenses, sinó que s’utilitzin i que rebin el gas que mereixen les sigles GT.

A alguns us pot semblar un sistema una mica absurd o discriminatori, però la veritat és que és més que efectiu perquè un superesportiu com el Ford GT que espera tenir una gran demanda donada la seva oferta, arribi a les mans d’un entusiasta dels de debò.

Si voleu començar amb la configuració cliqueu aquí.