Ja pots preparar la teva pròpia cervesa a casa

  1
  Prepara la teva pròpia cervesa a casa | Diari Català

  Prepara la teva pròpia cervesa a casa | Diari Català

  Si ets una amant de la cervesa, t’agradarà Bec, un electrodomèstic intel·ligent que et permet preparar la teva pròpia cervesa a casa.

  Es tracta de Bec, una màquina que permet que persones sense cap experiència puguin elaborar seva pròpia cervesa a casa a la seva cuina, de manera automatitzada i sense esforç.

  El seu funcionament és ben senzill:

  Per produir cinc litres de cervesa, l’únic que cal fer és introduir un paquet amb tots els ingredients en l’aparell, afegir aigua i esperar que el procés finalitzi, que dura unes dues hores aproximadament.

  Després, s’afegeix llevat i la barreja es deixa fermentar entre cinc i set dies a temperatura ambient. Passat aquest temps, l’últim pas que queda és refredar la preparació per poder gaudir de la teva pròpia cervesa a casa artesanal ben freda.

  Els paquets d’ingredients, anomenats PicoPacks, ofereixen a l’usuari la possibilitat de preparar les receptes de més de 50 fabricants de cervesa de tot el món i es poden adquirir a la web de la companyia per un preu de 19 dòlars cada un.

  Pic integra connexió WiFi, el que permet que puguis seguir tot el procés d’elaboració i t’envia un avís al teu telèfon mòbil un cop que s’hagi realitzat cada un dels passos.

  PicoBrew ha llançat una campanya en Kickstarter per finançar la seva nova màquina per preparar cervesa casolana. L’electrodomèstic intel·ligent està causant sensació al portal de crowdfunding i ja porta recaptats més de 340.000 dòlars.

  Pic es pot adquirir a la pàgina del projecte fins a l’1 de desembre per un preu des de 499 dòlars. Si el procés continua amb el calendari previst, el lliurament s’efectuarà a partir de març de 2016.

  Font: Kickstarter