PlayStation EU acaba d’anunciar el guanyador del Vote to Play de febrer, on tres candidats s’han disputat una plaça dins la llista de gratuïts del PlayStation Plus de març

Broforce per a PlayStation 4 ha estat finalment el guanyador del Vote to Play, el període de votació de febrer on la comunitat de jugadors ha elegit un dels videojocs del PlayStation Plus de març. D’aquesta manera, el videojoc desenvolupat per l’estudi Free Lives passarà a ser gratuït a partir dels primers díes de març per als subscriptors de PlayStation Plus.

Broforce és un autèntic homenatge al cinema de superherois dels anys 80 i 90. Tot i no comptar amb marques registrades, el seu tribut és inconfusible amb l’aparició de personatges com Brobocop o Bro Dredd (una clara al·lusió a Robocop i Judge Dredd). El seu estil de joc és el d’un plataformes 2D horitzontal d’acció frenètica. Dit d’una altra manera: tirs, explosions i efectes especials.

Broforce_1

El primer dels videojocs confirmats pel PlayStation Plus de març compta amb un recull de notes majoritàriament positives. Per part de la premsa, Broforce arriba al notable alt en la majoria de casos i, donant un cop d’ull a les valoracions de la comunitat, a Steam suma un total de 12,123 anàlisis “extremadament positius”. Sembla doncs, una aposta segura per a PlayStation 4. 

L’arribada de Broforce estava prevista des d’un principi per a PlayStation 4 i PS Vita. Però, tot i les excel·lents condicions del joc per aterrar a la portàtil de Sony, finalment només ha acabat aterrant a la consola de saló. És el segon cop que Sony realitza el període Vote to Play, on deixa elegir als usuaris un dels videojocs del PlayStation Plus. Tot i el bon funcionament d’aquesta pràctica, no s’ha confirmat que es repeteixi el mes vinent.