Jabra llança l’auricular esportiu que mesura les teves pulsacions

  0
  Jabra Sport Pulse Wireless

  Jabra Sport Pulse Wireless

  Jabra mesura les teves pulsacions mentre escoltes música

  A l’hora de comprar uns auriculars esportius, una de les coses mes importants és aprofitar i intentar incloure prestacions útils. En aquest cas parlem de fer exercici, de manera que poder mesurar les pulsacions és un extra molt apreciat.

  Els Jabra Sport Pulse Wireless són uns nous auriculars resistents a la pluja, la suor, els cops, la sorra i la pols, inalàmbrics i amb un afegit sorpresa: quan els portem posats ens mesuren la freqüència cardíaca.

  So Dolby i controls integrats

  Els nous auriculars de Jabra són de tipus sense fil per bluetooth, i inclouen control de volum, pistes i reproducció en el propi cable, a més de mans lliures i NFC per aparellament ràpid amb smartphones i altres accessoris.

  Jabra Sport Pulse WirelessEl disseny és de tipus cable per col·locar al clatell, i són ergonòmics per evitar que caiguin quan estem fent exercici intens. El seu pes és de només 16 grams, bateria recarregable per USB inclosa, la qual cosa ens dóna 5 hores d’autonomia en mode de reproducció de música, la qual la escoltarem gràcies a la tecnologia Dolby.

  En aquesta línia i per aprofitar el mesurament de pulsacions que realitza quan els portem posats, Jabra ha llançat una aplicació anomenada Jabra Sport Life que inclou plans d’entrenament i informació per entrenar al nivell d’intensitat adequat segons el que pretenguem aconseguir.

  A més de tot això, els Jabra Sport Pulse Wireless són totalment compatibles amb les aplicacions destinades a l’esport, com ara Runtastic, Endomondo, Runkeeper o Strava. Pel que podem combinar sense cap problema la nostra aplicació preferida, la música que ens motivi i un mesurador de pulsacions.

  En declaracions per part dels companys de Pocket-lint, “Bàsicament, els intraauriculars de Premi són els que encaixen millor de tots els que hem fet servir. Per molt que et moguis, no cauen!”

  [quote]Bàsicament, els intraauriculars de Premi són els que encaixen millor de tots els que hem fet servir. Per molt que et moguis, no cauen![/quote]

  Preu i disponibilitat

  Els Jabra Sport Pulse Wireless ja estan disponibles des de la mateixa botiga de Jabra així com també en diferents botigues especialitzades a un preu de 199,99€.