Jackson Martínez marxa al futbol xinès | FOTO: Europa Press

Jackson Martínez deixa l’Atlético de Madrid per 42 milions d’euros després d’haver fitxat pel club matalasser per 35, procedent de l’Oporto

El davanter colombià Jackson Martínez ha abandonat aquest dimecres l’Atlético de Madrid, equip al qual va arribar l’estiu passat, per fitxar pel Guangzhou Evergrande de la Xina després que s’hagi arribat a un acord entre els dos clubs per 42 milions d’euros.

El fitxatge, que l’ha confirmat el club asiàtic, es va gestar entre aquest dilluns i dimarts, una vegada que l’ariet internacional colombià no entrés en els plans del ‘Cholo’ Simeone després del seu discret rendiment en el primer tram de la temporada (3 gols en 22 partits).

“Jackson Martínez s’ha unit al nostre equip després de l’oficialitat de l’acord. Una vegada que tingui l’autorització mèdica, volarà directament a Dubai el 9 de febrer per reunir-se amb els seus companys d’entrenament en la preparació per a la nova temporada”, explica el Guangzhou en el seu espai web, el mercat de contractacions del qual romandrà obert fins al 26 de febrer. El davanter sud-americà lluirà el dorsal 9 i ha signat una vinculació de quatre temporades.