El Jaguar F-Type British Design Edition estarà disponible a partir de la primavera

Si hi ha un Jaguar que ens ha robat el cor durant aquests darrers anys, aquest és el F-Type, un coupé espectacular amb un disseny molt encertat que combina amb unes grans prestacions dignes del tipus de vehicle que és. Ara, per seguir ampliant l’oferta, arriba una edició especial anomenada Jaguar F-Type British Design Edition que estarà disponible a partir de la primavera i que ofereix una estètica més esportiva, més tecnologia i equipament i alguns retocs tècnics per millorar la seva dinàmica.

Estèticament el Jaguar F-Type British Design Edition aporta el Sport Design Pack, llandes de 20 polzades amb acabat de color gris setinat i quatre colors exteriors a escollir per al seu vestit: Caldera Red, Glacier White, Ultra Blue i Ultimate Black. A més a més, aquesta edició especial aporta també diferents elements que li proporcionen un aspecte més Racing, com el splitter davanter, el difusor posterior o les taloneres de la zona lateral.

Si parlem de la seva tècnica, el Jaguar F-Type British Design es basa en la versió S equipant l’espectacular motor V6 de 380 CV de potència. Així mateix, munta l’equip de frens d’alt rendiment amb pinces de color vermell (poden ser negres opcionalment) i el canvi automàtic Quickshift de vuit velocitats. A més a més, es pot escollir el tipus de tracció, si es vol total o només a l’eix posterior.

A l’interior, el Jaguar F-Type British Design Edition també té elements diferenciadors com la consola central en fibra de carboni, anagrames amb el nom de l’edició o la tapisseria de cuir amb costures de tres colors diferents (a escollir). Així mateix, també millora la connectivitat ja que ara també pots connectar el teu Apple Watch amb aquesta edició del F-Type.

De moment encara no se sap el preu del Jaguar F-Type British Design Edition, però sí que us avancem que estarà disponible en carrosseria coupé i descapotable.